Miksi sinun pitäisi hakea lainaa näinä päivinä?

Omistuslainat ovat helppo tapa saada lainaa. Jos omistat auton ja tarvitset rahaa, omistusoikeuslaina on varmasti vastaus ongelmaasi. Omistuslainan hakemisessa on monia etuja sen sijaan, että saisit lainaa pankista:
• Omistuslainat eroavat pankista saamistasi lainoista siten, että ne lainataan lyhyeksi ajaksi. Joten jos haluat lainata summan lyhyemmäksi ajanjaksoksi, omistusoikeuslaina on sinulle paras.
• Tällaisten lainojen korko on edullinen, koska pankit asettavat lainoilleen korkean koron. Omistuslainat on helpompi maksaa takaisin, koska korko on erittäin sopiva.
• Omistuslainassa parasta on se, että saat pitää vakuutesi ja saat myös käyttää niitä. Vakuudeksi on autosi (omistusoikeuslainan tapauksessa) ja sinulla on lupa käyttää sitä myös lainanantajan erääntymisajan kuluessa.
• Lainanantajat eivät etsi luottotietojasi, jotta ne voisivat lainata sinulle vaaditun lainan, toisin kuin pankit. He vain tarkistavat ajoneuvosi ja joissakin tapauksissa tarvitsevat vahvistuksen nykyisestä työstäsi ja palkkastasi. Muuten voit silti saada lainaa, vaikka sinulla olisi vähän luottoa, koska voit antaa autosi paperiversion vakuutena, kunnes maksat velkasi.
• Voit saada omistusoikeuslainan autosi markkina-arvon mukaan. Suurin osa lainayhtiöistä tarjoaa enintään 50 % autosi arvosta. Joten mitä paremmassa kunnossa autosi on, sitä suuremman lainasumman saat käsiisi. Kaiken kaikkiaan kaikki riippuu autostasi, sen mallista ja arvosta; ei luottotietosi tai sen aikaisemmat tiedot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *